The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

LIFEBOOK S937

Vaš moderan poslovni partner s izdržljivom baterijom
Prijenosno računalo FUJITSU LIFEBOOK S937 dodirno je prijenosno računalo koje udovoljava i najzahtjevnijim potrebama poslovnih korisnika koji često putuju. Radite samouvjereno gdje god se nalazili zahvaljujući ovom modernom i izuzetno laganom prijenosnom računalu od 1,19 kg (2,62 lbs). Baterija koja traje do 21 sat, zaslon dijagonale 33,8 cm (13,3-inča) kristalno jasne razlučivosti WQHD ili FHD s opcijom zaštite od odbljeska te jedinstvena opcija senzora za prepoznavanje krvnih žila u dlanu omogućuju vam jednostavan i siguran rad. Uživajte u prilagodljivosti ovog računala uz modularno ležište i replikator priključaka koji vam omogućuju najudobniji rad u uredu.
Do 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Saznajte više

LIFEBOOK U7x7

Kombinacija izuzetne mobilnosti i sigurnosti
Prijenosno računalo FUJITSU LIFEBOOK U7x7 tanko je, lagano i elegantno te iznimno mobilno prijenosno računalo za poslovne profesionalce. Zahvaljujući zaslonu dijagonale 31,75 cm (12,5 inča) i maloj težini od svega 1,15 kg (2,54 lbs.), pruža izvrsnu mobilnost. HD, FHD ili opcijski FHD dodirni zaslon za zaštitom od odbljesaka jamči ergonomski doživljaj gledanja, a ugrađeni senzor za prepoznavanje krvnih žila u dlanu ili senzor za otiske prsta jamče vrhunsku sigurnost. Pametan dizajn kombinira standardna sučelja poput VGA priključka pune veličine i mogućnosti jednostavne nadogradnje s tankim i izdržljivim kućištem. Replikator common port priključaka iz linije LIFEBOOK U prijenosnika kombinira dijeljenje na radnom mjestu s današnjim modernim radnim stilom.
Do 7th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Saznajte više

LIFEBOOK T937

Vrhunski uređaj odličnih karakteristika
Tablet FUJITSU LIFEBOOK T937 višenamjenski je 2-u-1 Ultrabook™ za zahtjevne profesionalce s novim dinamičnim stilovima poslovanja. Iznimno tanko, izdržljivo magnezijsko kućište visoko je svega 19,8 mm, a iznimno tanak dizajn osigurava ugodna putovanja. Jednostavnim okretom iznimno sjajnog, zakretnog FHD zaslona dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) koji podržava unos pisaljkom i dodirom možete odabrati tabletni način rada. Nova tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, profesionalne sigurnosne značajke, izvučeni LAN priključak i ugrađeni 4G/LTE omogućavaju siguran rad bez obzira na to gdje se nalazili. Uz opcijski replikator ulaza i Type-C USB ležište, osigurana je maksimalna praktičnost u uredskom okruženju.
Do 7th Gen Intel® Core™ i7
Saznajte više

LIFEBOOK P727

Produktivnost uz više načina rada
FUJITSU tablet LIFEBOOK P727 izuzetno je lagan prijenosni „2 u 1“ uređaj opremljen baterijom koja traje cijeli dan, a omogućuje učinkovit rad u više načina rada. Uređaj podržava zahtjevne aplikacije za dizajniranje i ilustracije zahvaljujući najnovijim Intelovim procesorima. Isporučuje se s operacijskim sustavom Windows 10 Pro i vrhunskom tehnologijom za prepoznavanje žila u dlanu.
Do 7th Gen Intel® Core™ i7
Saznajte više

Linija LIFEBOOK E7

Beskompromisan elegantan dizajn i funkcije
Linija FUJITSU prijenosnih računala LIFEBOOK E7 nudi vam vrhunska 15,6-, 14- i 13,3-inčna prijenosna računala koja će ispuniti korporacijske zahtjeve i zahtjeve dijeljenja na radnom mjestu. Vrhunska fleksibilnost i praktičnost uz Family Concept i izmjenjive komponente u modularnom odjeljku smanjit će ukupni trošak vlasništva i pojednostaviti rad. Nema mjesta za kompromise jer naša računala opremljena su svim potrebnim značajkama, izrađena su od vrhunskih materijala, odlikuju se elegantnim tankim dizajnom i različitim sigurnosnim značajkama.
Do 6th Gen Intel® Core™ i7 vPro™
Saznajte više