• Prijenosna računala FUJITSU Linija LIFEBOOK E7 1
  • Prijenosna računala FUJITSU Linija LIFEBOOK E7 2
  • Prijenosna računala FUJITSU Linija LIFEBOOK E7 3
  • Prijenosna računala FUJITSU Linija LIFEBOOK E7 4
Intel<sup>®</sup> Core™ vPro™ processor family
Uz Intel® Core™ i7 vPro™ procesorom.

Linija LIFEBOOK E7

Beskompromisan elegantan dizajn i funkcije
Linija FUJITSU prijenosnih računala LIFEBOOK E7 nudi vam vrhunska 15,6-, 14- i 13,3-inčna prijenosna računala koja će ispuniti korporacijske zahtjeve i zahtjeve dijeljenja na radnom mjestu. Vrhunska fleksibilnost i praktičnost uz Family Concept i izmjenjive komponente u modularnom odjeljku smanjit će ukupni trošak vlasništva i pojednostaviti rad. Nema mjesta za kompromise jer naša računala opremljena su svim potrebnim značajkama, izrađena su od vrhunskih materijala, odlikuju se elegantnim tankim dizajnom i različitim sigurnosnim značajkama.
Intel<sup>®</sup> Core™ vPro™ processor family
Uz Intel® Core™ i7 vPro™ procesorom.
Naziv: Linija LIFEBOOK E7
Procesor: Do 6th Gen Intel® Core™ i7 vPro™ Procesora
Operativni sustav: Windows 10 Pro
Veličina zaslona: 13.3 / 14.0 / 15.6-inča (33.8 cm)
Trajanje baterije: Do 19 h
Težina: 1.6 kg (3.5 lbs), 1.7 kg (3.7 lbs) & 1.9 kg (4.2 lbs) kg
Memorija: Do 16 GB
Tvrdi diskovi: Do 1x 500 GB SSHD
Grafika: Intel® HD Graphics 520
Gdje kupiti

Dodatne značajke

Obiteljski koncept

  • Odaberite cijenom pristupačniju i jednostavniju IT opremu i primjenu.
  • Svi modeli iz linije imaju zajedničke komponente, primjerice izmjenjive elemente u modularnom odjeljku, adapter za napajanje izmjeničnom strujom i dodatnu opremu. Isti dizajn tipkovnice, matične ploče, pogona, BIOS-a i bitne slike. Replikator ulaza kompatibilan je s prethodnim modelom i isti je za 8 prijenosnih računala iz linije LIFEBOOK, 2-u-1 uređaje i mobilne radne stanice.

Vrhunske značajke

  • Optimizirajte produktivnost upotrebom vrhunskih prijenosnih računala koja nude sjajnu praktičnost i sve značajke koje su poslovnim korisnicima potrebne.
  • Izmjenjiva 2. baterija, 2. HDD, DVD Super Multi, smanjena težina modularnog odjeljka omogućuju praktičniji i fleksibilniji rad Integrirani senzor za prepoznavanje otisaka prstiju, čitač pametnih kartica i najnoviji TPM za zaštitu tvrtkinih podataka Kompletan skup sučelja uz VGA, priključak za zaslon i mogućnost ugradnje 4G/LTE priključka

Vrhunski dizajn

  • Izvanredna mobilnost, jednostavnost upotrebe i elegantan izgled za najviše poslovne zahtjeve
  • Tanka i otporna računala debljine 20 mm, izrađena od vrhunskih materijala s poklopcem od magnezija, aluminijskim podloškom za dlan i robusnim metalnim šarkama