The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

CELSIUS J550

Malen i snažan
Ako vam je potrebna snažna mala radna stanica, Fujitsu CELSIUS J550 idealan je odabir za osnovni rad u 3D, CAD i financijskim aplikacijama, kao i u zdravstvenim ustanovama.
Do Intel® Xeon®
Saznajte više

CELSIUS R940

Ruši sve granice
Fujitsu CELSIUS R940 dizajniran je kako bi nadmašio sva vaša očekivanja. Ova vrhunska i pouzdana radna stanica s dvostrukim procesorom ostvaruje vrhunske rezultate na testiranjima, može se zasebno konfigurirati i optimizirati za vrlo zahtjevne višenitne aplikacije koje se koriste u okruženjima koja rade 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, a zahtijevaju mnogo prostora u memoriji. Uz najnovije NVIDIA GRID™ grafičke kartice CELSIUS R940 bit će vaš pouzdani partner za grafičku vizualizaciju i računarstvo visokih radnih značajki. CELSIUS radne stanice omogućuju vam da uživate u kvaliteti IT opreme koja je proizvedena u Njemačkoj – od samog dizajna do proizvodnje – i u koju se možete pouzdati.
Do Intel® Xeon®
Saznajte više

CELSIUS H760

Mobilna radna stanica Warrior
Ako tražite snagu radne stanice uz maksimalnu zaštitu, odaberite mobilnu radnu stanicu CELSIUS H760 tvrtke Fujitsu s opcijskim ugrađenim senzorom za prepoznavanje krvnih žila u dlanu.
Do Intel® Xeon®
Saznajte više