Fujitsu Financial Services

Fujitsu Financial Services

Inovativne financijske ponude za Fujitsu Workplace Solutions

Fujitsu Financial Services omogućuje vam da već danas nabavite tehnologiju sutrašnjice. Naša jedinstvena i prilagođena financijska rješenja hvataju se u koštac sa smanjenjem proračuna, rizicima tehnologija za prijenos i raspršenim financijskim rizicima.

Financiranje je pravi odabir za vaše ulaganje u IT

Fujitsu Financial Services predstavljaju kombinaciju financijske i komercijalne stručnosti te jamče da će vaša financijska strategija za IT okruženje, uključujući hardver, softver i usluge, biti podržana fleksibilnim uvjetima plaćanja koji savršeno odgovaraju vašim poslovnim i financijskim ciljevima. Tim pristupom Fujitsu Financial Services velikim i srednjim tvrtkama, vladinim i javnim organizacijama omogućuje optimizaciju financijskih i upotrebnih aspekata IT okruženja.

Naše financijske usluge nisu ograničene na financiranje za potrebe nabave najnovije tehnologije. Usko ćemo surađivati s vama ne bismo li uskladili troškove vašeg ulaganja u IT. Dizajnirat ćemo prilagođena rješenja za plaćanje koja se temelje na našem fleksibilnom i modularnom portfelju financijskih rješenja koji uključuje plaćanje prema upotrebi i plaćanje prema rastu. Pružamo i usluge savjetovanja koje vam omogućuju da svoje IT troškove uskladite s prihodima ili proračunom te vam omogućuju dugoročna predviđanja i projekcije proračuna. Naše usluge pokrivaju cjelokupan ciklus – financijsko planiranje, zamjenu tehnologije, nabavu, upravljanje financijama i otpis sredstava u IT okruženju – te vam omogućuju da se usredotočite na temeljno poslovanje.