The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Managed Mobile

Omogućite radno okruženje s čovjekom u centru

Managed Mobile tvrtke Fujitsu cjelovita je usluga za podršku i upravljanje uređajima, aplikacijama i korisnicima uz kontinuirano osiguranje sukladnosti sa sigurnosnim propisima.

Saznajte više

Usluge virtualizacije klijenata

Sveobuhvatno rješenje za virtualizaciju računala i aplikacija, dizajnirano kako bi vam pomoglo smanjiti troškove za IT, osposobiti svakog pojedinog zaposlenika i osigurati robusnu zaštitu podataka.

Saznajte više

Workplace Services Classic

Workplace Services Classic tvrtke Fujitsu pružaju sveobuhvatno centralizirano upravljanje za IT – od pripreme i opremanja, preko rada, pa sve do odbacivanja.

Saznajte više

Collaboration Services

Sveobuhvatna podrška korisnicima za traženje i dijeljenje informacija koja im omogućava produktivnu i cijenom pristupačnu suradnju s kolegama diljem svijeta.

Saznajte više

Service Desk

Od samoposluživanja zaposlenika do stručne podrške, omogućavamo stalan pristup uslugama u svim vremenskim zonama i jezicima. Zahvaljujući svom proaktivnom pristupu, možemo identificirati probleme i eliminirati ih prije no što počnu negativno utjecati na vaše poslovanje.

Saznajte više

Workplace Assessment

Uslijed promjene poslovanja dolazi do potrebe za prilagodbom radnog okruženja. Fujitsu nudi dokazano, standardizirano ocjenjivanje radnog okruženja za učinkovitu analizu vašeg radnog IT okruženja. Nudi posebne preporuke za povećanje učinkovitosti i potiče vas u jasnom definiranju prioritetnih poslovnih zahtjeva za predložena rješenja.

Ta podrška i navođenje započinje ovom analizom koju provodi specijalizirani konzultant, koji vam ukazuje na trenutnu situaciju s infrastrukturom. Preporuke se temelje na tim nalazima i na korporativnim ciljevima vaše organizacije. Pomoću dobivenog ćete izvješća moći donositi informirane strateške odluke o radnom okruženju u skladu sa svojim poslovnim ciljevima.

Saznajte više