The World is Your Workplace The World is Your Workplace
The World is Your Workplace
Intel® Core™ vPro™ processor family

Radno okruženje budućnosti

Svijet se mijenja. Isto vrijedi i za radna okruženja. Ljudi imaju drugačija, i sve veća, očekivanja od svojih poslodavaca, a brz tehnološki napredak ta očekivanja pretvara u stvarnost. U radnom okruženju okupljaju se različite generacije, od kojih svaka ima različite potrebe i preference. Nadmetanje za talente žešće je no ikad prije. Tvrtke stoga trebaju poboljšati svoj pristup. Moraju ispuniti individualne potrebe svojih zaposlenika. Radno okruženje mora zadovoljiti sve generacije, od baby boomera do milenijske generacije. Ako vaše radno okruženje može zadovoljiti potrebe višegeneracijske radne snage, to će postati velika prednost i prilika za vaše poslovanje.

No sloboda i fleksibilnost zaposlenika može i ugroziti vaše poslovanje. IT odjel mora i dalje imati kontrolu nad radnim okruženjem budućnosti. Kako to postići? Povezivanjem ljudi, podataka i tehnologije – na siguran način. Kako odgovoriti na te izazove? Pronađite partnera koji će ih pretvoriti u mogućnosti. Jer radno okruženje budućnosti može zaposlenicima pružiti ono što trebaju, a da pritom ne ugrozite IT zaštitu. Fujitsu vam može pomoći na vašem putu do radnog okruženja budućnosti. Naše usluge zaposlenicima će omogućiti da rade gdje i kad žele. Vaš IT odjel može osigurati budućnost. I najbolje poslovne rezultate.  Više možete saznati na ovom web-mjestu i u sljedećem videozapisu.

Prikaži pojedinosti Sakrij pojedinosti Što Fujitsu nudi

LIFEBOOK U7x7

Kombinacija izuzetne mobilnosti i sigurnosti
Prijenosno računalo FUJITSU LIFEBOOK U7x7 tanko je, lagano i elegantno te iznimno mobilno prijenosno računalo za poslovne profesionalce. Zahvaljujući zaslonu dijagonale 31,75 cm (12,5 inča) i maloj težini od svega 1,15 kg (2,54 lbs.), pruža izvrsnu mobilnost. HD, FHD ili opcijski FHD dodirni zaslon za zaštitom od odbljesaka jamči ergonomski doživljaj gledanja, a ugrađeni senzor za prepoznavanje krvnih žila u dlanu ili senzor za otiske prsta jamče vrhunsku sigurnost. Pametan dizajn kombinira standardna sučelja poput VGA priključka pune veličine i mogućnosti jednostavne nadogradnje s tankim i izdržljivim kućištem. Replikator common port priključaka iz linije LIFEBOOK U prijenosnika kombinira dijeljenje na radnom mjestu s današnjim modernim radnim stilom.
Saznajte više

LIFEBOOK T937

Vrhunski uređaj odličnih karakteristika
Tablet FUJITSU LIFEBOOK T937 višenamjenski je 2-u-1 Ultrabook™ za zahtjevne profesionalce s novim dinamičnim stilovima poslovanja. Iznimno tanko, izdržljivo magnezijsko kućište visoko je svega 19,8 mm, a iznimno tanak dizajn osigurava ugodna putovanja. Jednostavnim okretom iznimno sjajnog, zakretnog FHD zaslona dijagonale 33,8 cm (13,3 inča) koji podržava unos pisaljkom i dodirom možete odabrati tabletni način rada. Nova tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, profesionalne sigurnosne značajke, izvučeni LAN priključak i ugrađeni 4G/LTE omogućavaju siguran rad bez obzira na to gdje se nalazili. Uz opcijski replikator ulaza i Type-C USB ležište, osigurana je maksimalna praktičnost u uredskom okruženju.
Saznajte više

STYLISTIC R727

Neograničena upotrebljivost i produktivnost zahvaljujući konceptu 2-u-1
Tablet FUJITSU STYLISTIC R727 ima zaslon sa zaštitom od odbljesaka dijagonale 31,8 cm (12,5 inča) koji se jednostavnim priključivanjem robusne, ali tanke magnetske tipkovnice pretvara u prijenosnik vrhunskih radnih značajki. Magnezijsko-aluminijsko kućište pruža izdržljivost poslovnim ljudima u pokretu, omogućavajući vam da ga koristite kao tablet, odnosno prijenosnik bilo gdje. Osjetljivi zaslon omogućava prirodnu upotrebu digitalne pisaljke za napomene ili potpisivanje na tabletu. Profesionalne opcije povezivanja poput značajki 4G/LTE, kao i one za upravljivost i sigurnost, npr. za šifriranje diskova i provjeru autentičnosti na temelju NFC standarda omogućavaju vam da posao radite kad god želite; sigurnost vaših podataka bit će zajamčena.
Saznajte više

LIFEBOOK P727

Produktivnost uz više načina rada
FUJITSU tablet LIFEBOOK P727 izuzetno je lagan prijenosni „2 u 1“ uređaj opremljen baterijom koja traje cijeli dan, a omogućuje učinkovit rad u više načina rada. Uređaj podržava zahtjevne aplikacije za dizajniranje i ilustracije zahvaljujući najnovijim Intelovim procesorima. Isporučuje se s operacijskim sustavom Windows 10 Pro i vrhunskom tehnologijom za prepoznavanje žila u dlanu.
Saznajte više

STYLISTIC Q616

2-u-1 uređaj koji objedinjuje mobilnost i snagu
2-u-1 uređaj STYLISTIC QQ616 odlikuje se tankim i laganim dizajnom bez ventilatora te kompaktnim kućištem. Baterija traje cijeli dan, a ojačani zaslon sa zaštitom od odbljesaka podržava upotrebu pisaljke i dodirne naredbe. Odvojiva tipkovnica, priključna stanica te 4G/LTE i sigurnosne značajke osiguravaju trajnost i fleksibilnost koje su vam potrebne prilikom rada.
Saznajte više

Managed Mobile

Omogućite radno okruženje s čovjekom u centru

Managed Mobile tvrtke Fujitsu cjelovita je usluga za podršku i upravljanje uređajima, aplikacijama i korisnicima uz kontinuirano osiguranje sukladnosti sa sigurnosnim propisima.

Pročitajte više

Usluge virtualizacije klijenata

Sveobuhvatno rješenje za virtualizaciju računala i aplikacija, dizajnirano kako bi vam pomoglo smanjiti troškove za IT, osposobiti svakog pojedinog zaposlenika i osigurati robusnu zaštitu podataka.

Pročitajte više

Workplace Services Classic

Workplace Services Classic tvrtke Fujitsu pružaju sveobuhvatno centralizirano upravljanje za IT – od pripreme i opremanja, preko rada, pa sve do odbacivanja.

Pročitajte više

Rješenja za sigurnost u radnom okruženju

Pronađite ravnotežu između sigurnosti u radnom okruženju i produktivnosti radne snage

Gubitak ili curenje osjetljivih informacija korisničkih uređaja predstavlja velik potencijalni problem za svaku organizaciju. IT profesionalci nastoje zaštititi korporativne mreže, podatke i usluge, istovremeno omogućavajući pristup informacijama i bržu, učinkovitiju komunikaciju za veću produktivnost. Sve to odvija se u svjetlu neprestanog pojavljivanja novih prijetnji.

Sveobuhvatna rješenja za sigurnost u radnom okruženju tvrtke Fujitsu mogu vam pomoći prilikom usklađivanja sigurnosti i pristupa, osiguravajući veću produktivnost vašim radnicima uz zaštitu vaše organizacije.

Pročitajte više

Studije slučaja / White Radovi

grafika

drugi