Prigrlite potrošačku tehnologiju – s odgovarajućim BYOD sigurnosnim rješenjima! Prigrlite potrošačku tehnologiju – s odgovarajućim BYOD sigurnosnim rješenjima!
Prigrlite potrošačku tehnologiju – s odgovarajućim BYOD sigurnosnim rješenjima!
Intel® Core™ vPro™ processor family

BYOD – Rješenja za Zaštitu

Svjesni ste kako ne možete ignorirati BYOD, ali niste sigurni koja BYOD sigurnosna rješenja mogu eliminirati rizike koje sa sobom donosi taj sve snažniji mega-trend u IT industriji?

Svjesni ste kako ne možete ignorirati BYOD, ali niste sigurni koja BYOD sigurnosna rješenja mogu eliminirati rizike koje sa sobom donosi taj sve snažniji mega-trend u IT industriji?

Činjenica je da BYOD neće nestati. Sve više zaposlenika donosi vlastite pametne telefone i tablete na posao ili ih pokušava koristiti na daljinu za pristup korporativnim informacijama. Osim toga, BYOD zahtjevi često dolaze s vrha; npr. šefovi zahtijevaju mogućnost povezivanja iPad uređaja za pristup poslovnoj pošti i kalendaru, a CIO je pod pritiskom ispunjavanja tog zahtjeva kako ne bi došlo do negativne percepcije IT odjela.

Još je jedna činjenica kako današnje veće mogućnosti povezivanja i mobilnosti, uključujući i procvat BYOD kulture – potaknut porastom broja zaposlenika iz generacije Y, ali i povećanom količinom mobilnog rada i suradnje između globalnih timova – stvaraju nove sigurnosne glavobolje i zahtijevaju učinkovita BYOD rješenja za zaštitu. Organizacija će u svakom slučaju imati koristi od implementacije BYOD rješenja.

Ali kako pronaći odgovarajuće BYOD rješenje za zaštitu kojim ćete osigurati sigurnost podataka tvrtke u slučaju implementacije BYOD strategije?

U tvrtki Fujitsu nudimo proizvode i rješenja pomoću kojih ćete se moći lakše suočiti s izazovima zaštite poslovnih mreža, podataka i usluga, a koja istovremeno omogućavaju pristup informacijama i bržu, učinkovitiju komunikaciju za povećanje produktivnosti. Ne zaboravite da se prijetnje neprestano mijenjaju i da je curenje podataka sve učestalije.

Svjesni smo kako je odgovarajuće BYOD sigurnosno rješenje važan dio BYOD strategije i vaše potrebe za zaštitom i sukladnošću ispunjavamo pomoću usluga koje se temelje na ulogama te se prilagođavaju uređajima i lokacijama; između ostalih, to su:

  • aplikacijski pristup definiran sigurnosnim politikama, lokacijom i vrstom uređaja, s ciljem upravljanja rizicima i zaštite privatnosti;
  • sigurni, pouzdani podatkovni centri za pohranu virtualiziranog okruženja;
  • u konačnici, opcija daljinskog zaključavanja i brisanja svih podataka na tvrtkinim uređajima uz brisanje podataka tvrtke s osobnih uređaja.

Fujitsu vam u tome može pomoći.

Javite nam se još danas i saznajte kako vam Fujitsu svojim proizvodima i uslugama može pomoći u uspješnoj implementaciji BYOD sigurnosnih rješenja.


Kontaktirajte nas