Privucite pripadnike generacije Y modernim komunikacijskim tehnologijama za radna okruženja Privucite pripadnike generacije Y modernim komunikacijskim tehnologijama za radna okruženja
Privucite pripadnike generacije Y modernim komunikacijskim tehnologijama za radna okruženja
Intel® Core™ vPro™ processor family

Komunikacijske Tehnologije za Radna Okruženja

Razmišljate li o promjeni komunikacijske infrastrukture? Procjenjujete li svoje komunikacijske tehnologije za radna okruženja i pitate li se jesu li u skladu s očekivanjima pripadnika generacije Y koji dolaze na tržište rada?

Razmišljate li o promjeni komunikacijske infrastrukture? Procjenjujete li svoje komunikacijske tehnologije za radna okruženja i pitate li se jesu li u skladu s očekivanjima pripadnika generacije Y koji dolaze na tržište rada?

Apsolutno ste na pravom tragu ako razmišljate o tome kako iskoristiti ono što generacija Y ima za ponuditi. Shvaćajući potencijalne prednosti u omogućavanju ostvarivanja najboljih rezultata zaposlenicima generacije Y, napredne organizacije svoja radna okruženja već počinju opremati tehnologijom za poslovnu komunikaciju koja će odgovarati njihovim potrebama. Te organizacije zauzvrat dobivaju visoko motivirane, talentirane zaposlenike koje odlikuju brojne važne karakteristike.

Kao digitalni urođenici koji su odrasli u hiper-povezanom svijetu, zaposlenici iz generacije Y vični su upotrebi tehnologije.

Osim toga, prirodni su timski igrači koji uživaju surađujući, što okruženja koja potiču objedinjenu komunikaciju i suradnju (UC&C) čini njihovim "prirodnim okruženjem".

Kako možete osigurati fleksibilno, stimulativno radno okruženje – s modernim komunikacijskim tehnologijama za radna okruženja – koje će moći privući i zadržati najkvalitetnije zaposlenike?

Fujitsu ima veličinu, tehnologiju i stručnost kojima može pomoći tvrtkama da maksimalno iskoriste svoju infrastrukturu za suradnju i komunikacijsku tehnologiju za radna okruženja. Kao Microsoft Gold Certified Partner imamo izuzetno kvalificirane stručnjake i bogato iskustvo s Microsoftovim tehnologijama za suradnju kao što je Microsoft Lync, koji smo predstavili kao novo pilot rješenje pored postojećeg Microsoftovog softverskog ekosustava koji uključuje Microsoft Exchange i Microsoft SharePoint. Time smo priskrbili komplet UC&C rješenja za postizanje korisničkog iskustva i prihvaćanja. Inovativni komunikacijski uređaji kao što su određeni modeli iz Fujitsu PC ESPRIMO serije omogućuju način rada s niskom potrošnjom energije za upotrebu uređaja umjesto tradicionalnog telefona i nove načine korištenja.

Fujitsu vam u tome može pomoći.

Javite nam se još danas i saznajte kako vam Fujitsu svojim proizvodima i uslugama može pomoći pronaći odgovarajuću komunikacijsku tehnologiju za radna okruženja u vašoj tvrtki.


Kontaktirajte nas