Budite spokojni – uz odgovarajuća rješenja za sigurnost virtualizacije! Budite spokojni – uz odgovarajuća rješenja za sigurnost virtualizacije!
Budite spokojni – uz odgovarajuća rješenja za sigurnost virtualizacije!
Intel® Core™ vPro™ processor family

Rješenja za Sigurnost Virtualizacije

Zanimaju vas prednosti virtualizacije radnog okruženja, ali brinu vas mogući sigurnosni problemi i izostanak odgovarajućih rješenja za sigurnost virtualizacije u vašoj tvrtki?

Zanimaju vas prednosti virtualizacije radnog okruženja, ali brinu vas mogući sigurnosni problemi i izostanak odgovarajućih rješenja za sigurnost virtualizacije u vašoj tvrtki?

Upravljanje infrastrukturom radnog okruženja postajte sve složeniji zadatak. Voditelji IT odjela suočavaju se s izazovima iz područja upravljanja troškovima, sigurnosti, mobilnosti i prilagođavanja korisniku – posebice s obzirom na rast popularnosti upotrebe vlastitih uređaja (BYOD). Virtualizacija predstavlja učinkovit način za udovoljavanje tim sve složenijim zahtjevima. Tvrtkama smanjuje količinu posla i troškove upravljanja, povećava fleksibilnost i poboljšava kvalitetu usluge za razne korisničke uloge.

Osim toga, budući da se svi podaci čuvaju centralno, uklonjena je opasnost od krađe podataka. Sigurnosno kopiranje podataka više ne ovisi o krajnjem korisniku, zbog čega se smanjuje rizik od gubitka podataka i poboljšava IT zaštita.

Međutim, i nadalje postoje neke sigurnosne zamke, a pouzdani partner može vam pomoći da ih izbjegnete kroz implementaciju i održavanje učinkovitih rješenja za sigurnost virtualizacije!

Kako pronaći pravog strateškog partnera za strategiju virtualizacije svoje tvrtke i koje bi sigurnosne probleme to moglo implicirati?

Bez obzira na to koje tehnologije virtualizacije najbolje odgovaraju specifičnim ciljevima korisnika, Fujitsu će osigurati rješenje za virtualno klijentsko računalstvo iz jednog izvora za dinamična radna okruženja krajnjih korisnika.

Infrastrukturni proizvodi tvrtke Fujitsu za podatkovni centar, primjerice FUJITSU PRIMERGY Serveri i FUJITSU ETERNUS sustavi za pohranu podataka, odlična su osnova za tu namjenu. Ti proizvodi, kao i pristupni uređaji koji se koriste u tom kontekstu, certificirani su za sve vodeće tržišne virtualizacijske proizvode i dokazali su se uspješnima u nebrojenim projektima virtualizacije.

U tvrtki Fujitsu probleme vezane sa sukladnost, sigurnosti i privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno i razvijamo tehnologije kako bismo ih uspješno riješili. Naš sveobuhvatni sigurnosni koncept izbjegava izolirane problematične točke jer se usluge u oblaku pružaju s raznih standardiziranih lokacija koje su konfigurirane za visoku dostupnost i certificiranu sigurnost – primjerice TÜV razine 4 (fizička zaštita podataka), ISO 27001 (i ostali) te BSI certifikati – osiguravaju sukladnost s najstrožim standardima koji definiraju sigurnost i sukladnost.

Fujitsu vam u tome može pomoći.

Javite nam se još danas i saznajte kako vam Fujitsu svojim proizvodima i uslugama može pomoći u uspješnoj implementaciji rješenja za sigurnost virtualizacije.


Kontaktirajte nas