Iskoristite pogodnosti virtualizacije uz tehnologije za virtualna radna okruženja. Iskoristite pogodnosti virtualizacije uz tehnologije za virtualna radna okruženja.
Iskoristite pogodnosti virtualizacije uz tehnologije za virtualna radna okruženja.
Intel® Core™ vPro™ processor family

Tehnologije za Virtualna Radna Okruženja

Tradicionalno osmišljena radna okruženja stavljaju velik pritisak na IT odjel, podrazumijevaju ogromne troškove i ograničavaju inovativne snage te konkurentnost tvrtke. Odgovor? Tehnologija za virtualna radna okruženja!

Tradicionalno osmišljena radna okruženja stavljaju velik pritisak na IT odjel, podrazumijevaju ogromne troškove i ograničavaju inovativne snage te konkurentnost tvrtke. Odgovor? Tehnologija za virtualna radna okruženja!

Glavni uzrok velike složenosti računarstva u tradicionalnim radnim okruženjima čvrsta je veza između pojedinih komponenti koje čine stolno računalo: hardver, operacijski sustav, aplikacije i osobnost korisnika. Razbijanje te čvrste veze dovodi do neovisnosti tih komponenti i njihovog roka trajanja, smanjuje složenost, pojednostavljuje upravljanje, povećava fleksibilnost i brzinu te u konačnici smanjuje troškove. Virtualno klijentsko računalstvo označava upravo to: razdvajanje susjednih slojeva.

Virtualizacija se može ostvariti između bilo koje dvije komponente, a što više komponenti razdvojite, to su veće potencijalne prednosti. Centralnim čuvanjem svih podataka uklanja se opasnost od krađe i gubitka podataka, povećava sigurnost i ispunjavaju zahtjevi po pitanju sukladnosti. Potrošnja energije značajno se smanjuje posebice u slučaju upotrebe tankih pristupnih uređaja.

U konačnici, tehnologije za virtualna radna okruženja omogućavaju fleksibilan pristup radnom okruženju s bilo kojeg mjesta i s bilo kojeg uređaja – što će definitivno privući digitalne veterane iz generacije Y.

Kako pronaći odgovarajuće tehnologije za virtualna radna okruženja u svojoj tvrtki?

Fujitsu vam nudi rješenja za virtualno klijentsko računarstvo. Naš pristup u vidu virtualnog radnog prostora smanjuje složenost, umanjuje radni napor i ukupni rizik sastavljanja svih dijelova, pomažući vam svladati mnogobrojne prepreke na putu prepoznavanja uspješnog rješenja u skladu s poslovnim potrebama i ciljevima te odabrati potrebne tehnologije.

Nadalje, zahvaljujući čvrstim partnerstvima s vodećim igračima na tržištu kao što su Citrix, Microsoft i VMware, u mogućnosti smo koristiti najbolji softver za virtualizaciju u klasi, na temelju industrijskih standarda. Infrastrukturni proizvodi tvrtke Fujitsu, primjerice poslužitelji Fujitsu PRIMERGY x86, sustavi za pohranu podataka Fujitsu ETERNUS, tanki klijenti Fujitsu FUTRO i Smart Zero Clients odlična su osnova za tu namjenu.

Fujitsu vam u tome može pomoći.

Javite nam se još danas i saznajte kako vam Fujitsu može pomoći u pronalasku odgovarajuće tehnologije za virtualna radna okruženja za vašu tvrtku.


Kontaktirajte nas