Osvojite najbolje talente – uz odgovarajuća tehnološka rješenja za radna okruženja Osvojite najbolje talente – uz odgovarajuća tehnološka rješenja za radna okruženja
Osvojite najbolje talente – uz odgovarajuća tehnološka rješenja za radna okruženja
Intel® Core™ vPro™ processor family

Tehnološka rješenja za radna okruženja

Jeste li spremni za promjenu – uz nova tehnološka rješenja za radna okruženja?

Jeste li spremni za promjenu – uz nova tehnološka rješenja za radna okruženja?

Pitate se zašto je potrebno mijenjati radno okruženje?

Zaposlenici iz generacije Y uskoro će postati dominantna generacija radnika, a poslodavci koji žele maksimalno iskoristiti njihovu prilagodljivost i volju za usvajanjem novih vještina morat će se brzo prilagođavati. Osim toga, novi trendovi kao što je upotreba vlastitih uređaja (BYOD) dodatno će ojačati dolaskom nove generacije na tržište rada. Ova generacija ima neka nova očekivanja od svojih poslodavaca, primjerice trenutačan i konstantan pristup informacijama putem mobilnih uređaja kao što su tableti i prijenosna računala – a to im ne mogu ponuditi svi poslodavci. Navikli na fleksibilnost koju im mobilna tehnologija pruža u osobnom životu, tradicionalne krute prakse poslovanja i radna okruženja na mnogim radnim mjestima mogu im djelovati potpuno strano, a samo one organizacije koje im mogu pružiti najnovija tehnološka rješenja i u skladu s tim fleksibilna, stimulativna radna okruženja – gdje god ona bila – moći će privući i zadržati najkvalitetnije zaposlenike.

Kako ponuditi atraktivnu tehnologiju za radna okruženja i privući najbolje talente?

U tvrtki Fujitsu shvaćamo kako tehnologija igra ključnu ulogu u radnim okruženjima i osobnim životima pripadnika ove generacije. Oni radije koriste društvene mreže, aplikacije za razmjenu poruka, blogove i Wikipediju nego tradicionalne alate za komunikaciju i očekuju da im tehnologija koju koriste u svakodnevnom životu omogući i inovacije te suradnju u radnom okruženju.

Zbog toga u tvrtki Fujitsu svojim proizvodima i uslugama pomažemo organizacijama stvoriti radna okruženja kroz koja će pomoći svojim zaposlenicima ostvariti bolje rezultate. Naši korisnici shvaćaju kako optimizacijom radnog okruženja mogu dizajnirati inteligentna i moderna radna okruženja s čovjekom u centru kojima će poticati svoje radnike danas, ali i ubuduće.

Fujitsu vam u tome može pomoći.

Javite nam se još danas i saznajte kako vam Fujitsu može pomoći u procjeni vašeg trenutnog radnog okruženja te potražite odgovarajuća tehnološka rješenja za radna okruženja pomoću kojih ćete uspjeti privući najbolje talente.


Kontaktirajte nas